Forum-X.dk - Om Forum-x.dk - Ultimativ forum kontrol, forum guide. Linkindeks, linkguide til tusindvis af forum relaterede domæner, url-adresser... Forum-X.dk - Om Forum-X.dk...

Velkommen til Forum-X.dk
Forum-X.dk er opstartet d. 29/6-2009, kl. 23:35:28 og vil fremover de næste par måneder udvikle sig fra ingenting til at blive et af de mest omfattende forum site du kan finde på internettet.

Grund filosofien bag Forum-X vil være at kombinerer to afgørende faktorer/punkter for at skabe den ultimative tilgangs brugerflade til for en hvilken som helst person som i sin søgen og behov for at kunne henvende sig til to-vejs kommunikations princip koncepter for at drøfte eller debatere om et givent emne.

Ikke fordi der ikke i forvejen på internettet findes et voldsomt udbud af diverse varianter for tovejs kommunikations principper/koncepter - tværtimod findes der jo rent faktisk et enormt overvældende udbud og udvalg af BB (Bulletin Boards), chat-, forum-, tjenester og som i sit omfang for den almene bruger er så overvældende, at det kan være svært overhovedet at danne sig et overblik over de enorme ressourcer som man som bruger har mulighed for at udnytte og at benytte sig af og har adgang til.

Det kan dog til tider for de fleste brugere være voldsomt overvældende og svært, at orienterer sig og at fremfinde det rette koncept i en given situation, at foreligge sit ærinde - hvormed at man tit som vordende debatør og bruger fortaber sig fuldstændig og måske ligefrem til sidst opgiver, at kommunikere sit ærinde med omverdenen. Det er jo egentlig temmelig ironisk og ærgeligt at udbuddet nu er så stort, at de fleste personer måske nærmest opgiver at benytte sig af disse, da det simpelthen er for uoverskueligt, at fremfinde de rette instanser og tjenester at udnytte i en given situation.

Den bedste og mest optimale løsning vil være at have en upartisk indgangsportal hvor det til hver en tid som udgangspunkt er muligt at opstarte sin søgen efter de rette alternative henholdsvis forum-, ekspert- og spørgepaneler.

Grundprincippet på Forum.X.dk vil derfor være fra indgangs-/opstarts-fasen, at have en emne oversigt...

Formålet med Forum-X's udbuds- og tilgangspolitik vil tillige i høj grad være at supplerer op med de forum, emner og kategorier som ikke i forvejen er dækket tilstrækkeligt ind på internettet. Herved forsøges, at opnå en mulighed for brugere, at kunne opnå komplet totaldækkende overblik først og fremmest over de resourcer som i forvejen forefindes i stor udstrækning på internettet, men tillige at kunne bistå og hjælpe brugere med at kunne supplerer op med de forhold for som endnu ikke findes tilstrækkeligt inddækket.

Der er med andre ord ingen grund til at investerer så megen energi i at oprette tjenester forum som i forvejen er dækket ind da denne tilgang egentlig bare ville gøre forvirringen endnu størrer end den i forvejen tilpas store forvirring som allerede på internettet hersker.

Forum-X.dk vil forsøge at være så alsidig og allround dækkende som det er muligt og upartisk i sin tilstedeværelse for derved at skabe en god tilregnelig indgangsportal til samtlige forum på internettet. Tillige at bistå med supplerende resourcer til at udvide perspektivet og horisonten for de generelle almene resourcer som er tilgængelige.

Denne grundfilosofi må som udgangspunkt være den mest basale og givtige politik - for på sigt og med tiden at kunne skabe bedre overblik over de i forvejen tilgængelige resourcer og som kun kan styrke de i forvejen tilegnede resourcer fra tredjeparter og som kun vil kunne gavne alle på internettet.

Man er som aktiv bruger af Forum-X.dk tillige med til at gavne helheden af de resourcer som over internettet er tilgængelig da brugere ved aktiv deltagelse i projektet kan deltage i ved bl.a. at bidrage med egne tanker og idéer til eventuelle nye tiltag såsom eksempelvis ny oprettelse af interne forum som kan inddække behov for emner som i forvejen ikke forefindes eller er tilstrækkelig inddækket.


Forum-X.dk
- Aktuelt
- Nyheder
- Information
- Arkiv
- Artikler
- Kategori
- Tags
- Søg
- Interne Forum
- Eksterne Forum
- Opslagsværk
- Viden
- Reference
- Links
- Forum
- Download
- Om Forum-X.dk
- Kontakt
- Sitemap
- Blog
Sitemap
- Privatlivs politik
- Hjælp
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Partner Links...
- Bolig-ad.dk
- Boligspektrum.dk
- Byggespektra.dk
- Defend-X.dk
- Downware.dk
- Dvd4sale.dk
- Elektronik-info.dk
- Hdinfo.dk
- ITverden.dk
- Linkspektrum.dk
- Netshopguide.dk
- Netshops.dk
- Ny-elektronik.dk
- PC-safety.dk
- PCsikkerhed.dk
- Radiostation-X.dk
- Search-on.dk
- Secur-it.dk
- Sound-On.dk
- WebmastersWeb.dk

Forum-X.dk - All rights reserved. Copyright. JR Corp.
Publiceret første gang og på internettet siden d. 7/2-2012, kl. 22:09.
Denne side er oprettet d. 5/2-2012, kl. 18:50.
Sidst opdateret d. 28/2-2014, kl. 19:08.JR Corp.